Mod de preparare Negresa

  1. Pasul 1

    Puneti margarina Rama intr-o cratita si topiti-o impreuna cu ciocolata intr-o baie de apa.

  2. Pasul 2

    Turnati amestecul intr-un castron. Dupa ce s-a racit adaugati cacao si zahar pudra. Utilizati un mixer pentru a amesteca totul impreuna.

  3. Pasul 3

    Adaugati ouale si faina in transe in timp ce continuati sa amestecati.

  4. Pasul 4

    Ungeti tava de tort (diametru 24 cm) cu margarina Rama si apoi presarati pesmet. Turnati aluatul in tava. Coaceti aproximativ 35 minute la 180 ° C.

  5. Pasul 5

    Rupeti ciocolata in bucati si topiti-o impreuna cu smantana intr-o baie de apa. Amestecati la foc mic pana cand topping-ul devine neted.

  6. Pasul 6

    Dupa ce prajitura s-a racit putin, turnati topping-ul de ciocolata.