Mod de preparare Negresa de casa

  1. Preincalziti cuptorul la 180* si pregatiti ingredientele.
  2. Separati albusurile de galbenusuri.
  3. Din cantitatea totala de zahar se opresc separat 4 linguri de zahar.
  4. Cele 4 linguri de zahar se mixeaza cu cele 4 albusuri pana devine o spuma tare care se tine de tel.
  5. Separat se mixeaza galbenusurile cu restul de zahar, cu gem, cacao, lapte, arome si un praf de sare pana se topeste zaharul.
  6. Se adauga compozitiei pe baza de galbenusuri si pliculetul de amoniac sau praf de copt dizolvat, urmat de adaugarea uleiului sau Rama Maestro topit si se mixeaza putin ca sa se incorporeze totul.
  7. Se combina cele doua compozitii, cea cu galbenusuri si cea cu albusuri spuma amestecand usor si adaugand treptat faina.
  8. Se toarna compozitia intr-o tava unsa in prealabil cu Rama Maestro si tapetata cu faina.
  9. Se introduce la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.