Mod de preparare Negresa de post cu nuci

  1. Punem toate ingredientele pentru blat intr-un bol si mixam la viteza medie pana amestecul obtinut este unul omogen. Punem compozitia in tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina si dam la cuptorul bine incins pt cca 40-45 min.
  2. Punem pe foc frisca lichida, ciocolata rupta cubulete si zaharul pudra (il puteti pune si la sfarsit daca, gustand glazura vi se pare prea amara).
  3. Lasam pe foc pana se incalzeste putin amestecul si ciocolata incepe sa se topeasca (nu foarte mult, nu lasati sa fiarba pt ca va afecta proprietatile ciocolatei).
  4. Luam de pe foc si amestecam pana ciocolata este topita definitiv (daca mai este nevoie, din cand in cand mai puneti 5-6 secunde pe foc).
  5. Cand glazura s-a racit putin o turnam peste prajitura in tava. Puteti pune deasupra nuca macinata, pisata sau nuca de cocos.