Mod de preparare Negresa glazurata cu ciocolata

  1. Preincalziti cuptorul la 200°C.
  2. Cerneti faina impreuna cu praful de copt, pe o hartie cerata sau intr-un bol adanc. Adaugati un praf de sare si cacaua.
  3. Separat, amestecati Rama Maestro cu zaharul, cu mixerul sau cu o lingura de lemn, pana ce capata o consistenta cremoasa. Apoi adaugati laptele si continuati sa mixati.
  4. Adaugati faina si amestecati pana la omogenizare. Adaugati alunele si amestecati.
  5. Ungeti o tava cu Rama Mestro si turnati compozitia pentru blat. Coaceti timp de 20-25 de minute, pe raftul din mijloc.
  6. Intre timp, pregatiti glazura: amestecati ciocolata neagra cu Rama Maestro, la bain-marie. Cand ciocolata s-a topit, adaugati smantana si omogenizati.
  7. Dupa ce blatul s-a copt, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca, apoi adaugati glazura.