Mod de preparare Negrisor

  1. Se separa ouale.
  2. Se freaca bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul (pana se topeste zaharul) apoi se adauga praful de copt stins in putin lapte, apoi amoniacul si se bate bine cu mixerul.
  3. Faina si cacaua se amesteca si se adauga peste compozitie.
  4. Se bat spuma albusurile si se adauga in compozitia de mai sus amestecand usor sa nu se lase albusurile.
  5. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei si se tapeteaza cu faina.
  6. Se pune compozitia in tava si se da la cuptor la foc potrivit.
  7. Se bat spuma albusurile cu zaharul iar cand blatul de la cuptor este copt pe jumatate, se toarna peste el albusurile si se lasa la cuptor pana se coloreaza albusul.
  8. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
  9. Intr-o cratita se pune margarina Rama Maestro, cacaua si zaharul si se pune cratita pe aragaz la foc mic pana se topeste margarina.
  10. Se toarna pe rand cele 6 galbenusuri si se amesteca pana la ingrosare.
  11. Se ia compozitia de pe foc si se toarna fierbine peste prajitura cu bezea.
  12. Se lasa la rece 2 ore.