Mod de preparare Nuci umplute

  1. Ouale se mixeaza cu zaharul, pana acesta se topeste. Adaugam alternativ uleiul si laptele, cate o lingura din fiecare si amoniacul stins cu otet sau suc de lamaie.
  2. Adaguam faina si framantam un aluat care nu se lipeste de maini si e usor de manevrat. Lasam aluatul sa se odihneasca 30 de minute.
  3. Punem forma de nuci pe foc, o ungem cu ulei si o infierbantam. Adaugam bucatele mici din aluat, inchidem forma si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.
  4. Indepartam marginile, din ele vom face pesmetul pentru crema.
  5. Pregatim crema.  Amestecam pesmetul din coji de nuci  cu cacao, zahar, cacao, esenta de vanilie si rom si lapte. Mixam untul spuma si adaugam la compozitie. Amestecam bine.
  6. Umplem cojile de nuci cu crema si le unim.
  7. Se pastreaza in cutii inchise ermetic.