Mod de preparare Nuci umplute

  1. Coji: Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga Rama Maestro topita si uleiul; se omogenizeaza.
  2. Praful de copt se amesteca cu 750 g faina si se incorporeaza treptat. Trebuie sa obtinem un aluat neted, bun de modelat.
  3. Din aluat formam bilute mici pe care le punem in apart si le coacem pe flacara pana se rumenesc.
  4. Crema: Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc la incalzit.Faina se amesteca cu amidonul,apoi se toarna 1 polonic de lapte cald si se omogenizeaza. Se toarna si restul de lapte si se pune pe foc,amestecand incontinuu pana se ingroase.Se lasa la racit.
  5. Rama Maestro se mixeaza impreuna cu vanilia pana devine spumoasa, apoi se adauga treptat in crema, zeama de lamaie si coaja rasa.
  6. Pe o jumatate de nuca se pune crema si se lipeste cu alta jumatate,apoi se tavalesc prin zahar pudra!Se lasa,la temperatura camerei,pana a doua zi(sau mai mult) pentru a se inmuia.