Mod de preparare Omleta surpriza

  1. Se prepara blatul.
  2. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma tare, faina, fecula si margarina topita, caldut.
  3. Se coace blatul, in forma de tort, circa 50 de minute.
  4. Se lasa sa se raceasca, apoi se stropeste cu rom.
  5. Se prepara inghetata.
  6. Se amestece pe foc intr-o craticioara, ouale cu fecula, zaharul si laptele cu vanilia, pana se ingroasa.
  7. Se lasa sa se raceasca, se adauga, la sfarsit frisca.
  8. Se pune totul in forma si se baga la congelator.
  9. Cand s-a inghetat, se face crema pentru sufleu.
  10. Se acopera blatul cu inghetata si cu crema de sufleu, se presara cu zahar pudra, se pune la cuptor 2 minute pana se prinde sufleul si se rumeneste, fara sa se topeasca inghetata.
  11. Se stropeste cu rom si se flambeaza.
  12. Se serveste imediat.