Mod de preparare Oua de paste

  1. Se amesteca faina cu zaharul, nuca de cocos, galbenusurile, zaharul vanilat si margarina taiata bucati.
  2. Se amesteca si se framanta un aluat care se lasa la frigider 30 minute.
  3. Se intinde aluatul intr-o foaie de 3 mm grosime, apoi se taie cercuri care se aseaza in forme speciale de ou, unse si tapetate.
  4. Se coc la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.
  5. Se lasa la racit putin in forme, apoi se scot si se racesc complet.
  6. Se taie margarina bucati mici, se adauga zaharul pudra, romul si se bate pana se omogenizeaza.
  7. Se umplu jumatatile de ou cu crema si se lipesc 2 cate 2; se lasa la frigider pana se intaresc.
  8. Apoi se trec ouale prin ciocolata topita cu o lingura de ulei.
  9. Se lasa la intarit.
  10. Optional se pot orna.