Mod de preparare Pancakes cu dulceata de mure

  1. Rama Maestro o punem intr-un castronel si o topim, apoi il lasam sa se raceasca.
  2. Seaparam ouale. Albusurile le batem pana devin o spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana se albesc.
  3. Peste galbenusuri punem Rama topita, laptele si le amestecam usor. Adaugam praful de copt, coaja rasa de portocala, esenta, iar la final punem faina in ploaie si amestecam pana este toata incorporata si nu avem cocoloase.
  4. Albusurile le turnam peste amestecul de galbenusuri si le amestecam usor cu o paleta. Vom obtine un aluat de consistenta pandisapnului usor aerat.
  5. Punem o tigaie antiaderenta pe aragaz la incins. Picuram ulei, iar cu un servestel intindem uleiul. Punem cate un polonic de compozie in tigaia bine incinsa, reglam flacara aragazului sa fie potrivita si le rumenim pe ambele parti.
  6. Le scoatem cu o paleta pe un platou si sunt gata de servire. Punem pe ele o minunata dulceata de mure si le savuram.