Mod de preparare Pancakes cu fructe de padure si miere

  1. Pasul 1

    Cerneți făina impreuna cu praful de copt într-un bol adanc. Adăugați 30g Rama Maestro topită, zahărul, un vârf de sare, oul, laptele. Amestecați cu o lingură de lemn până când compoziția se omogenizează.

  2. Pasul 2

    Topiți putina Rama Maestro la foc mediu in tigaie. Puneti o cantitate mica de aluat si lasati-l sa se intinda pe baza tigaii.

  3. Pasul 3

    Asteptati pana cand pancake-ul începe sa se faca bule. Întoarceți-l apoi pe partea cealaltă și lăsați în tigaie până când se rumenește. Procedați la fel cu restul clătitelor. Puneți-le apoi pe pe un platou și acoperiți-le cu folie de aluminiu/ sau un prosop curat pentru a le menține calde.

  4. Pasul 4

    Topiti într-o tigaie 2 linguri de Rama Maestro și asteptați până când se topesțe. Adăugați fructele și mierea și lăsați-le timp de 2 minute la foc mediu. Pentru a întinde mierea și fructele peste pancakes, vă recomandăm să le așezați în farfurii diferite.