Mod de preparare Pandispan cu crema de nes

Preparare blat:

1. Se separa ouale.
2. Albusurile se bat spuma, se adauga putin cate putin zaharul, mixandu-se in continuare, pana ce spuma de ou devine lucioasa.
3. Apoi se pune cate un galbenus pe rand in compozitie si se amesteca bine.
4. Dupa ce am terminat de omogenizat toate galbenusurile adaugam faina amestecata cu praf de copt si amestecam cu spatula.
5. Pandispanul rezultat se da la cuptorul bine incins.

Preparare crema:

1. Pentru crema batem bine ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
2. Adaugam laptele, cacaoa si nesul amestecam bine sa se omogenizeze si punem la fiert pe bain-marie.
3. Cand crema s-a ingrosat, o luam de la abur si o punem la racit.
4. Intre timp spumam margarina.
5. Cand crema e doar putin calduta, o amestecam cu margarina.

Asamblare si decor:

1. Taiem pandispanul rece in doua si umplem cu crema rezultata.
2. Lasam deopate cateva linguri de crema pt. a o putea decora deasupra.