Mod de preparare Pandispan insiropat

  1. Se amesteca galbenusurile bine cu putina sare si zaharul vanilat.
  2. Se stinge praful de copt cu putin otet, apoi se pune in faina si se amesteca.
  3. In galbenusurile frecate se pune o lingura de faina se amesteca, apoi una cu lapte si tot asa pana cand toate ingredientele sunt incorporate bine.
  4. Punem si margarina Rama si din nou amestecam bine.
  5. Se bat albusurile spuma ca si pentru bezele.
  6. Se pune zaharul putin cate putin, pana devine o spuma groasa si destul de tare.
  7. Se pun albusurile cate o lingura in restul compozitie, mestecand mereu pana am pus tot albusul.
  8. Se ung formele cu ulei, se toarna compozitia si se dau la cuptor timp de 45 de minute.
  9. Compozitia se poate pune si in tavi de chec.
  10. Se face siropul din zahar in care punem cuisoarele, si cand pandispanul se raceste se toarna peste ca si la savarine.