Mod de preparare Papanasi cu cicolata si nuca de cocos

  1. Intr-un vas, se mixeaza praful pentru papanasi impreuna cu branza dulce si apa.
  2. Adaugam coaja de lamaie rasa fin si margarina RAMA.
  3. Se amesteca cu mixerul 5 minute pana se obtine o pasta densa si omogena.
  4. Se cerna faina pe un blat si se rastoarna compozitia de papanasi.
  5. Se trec mainile prin faina, inainte de modelarea aluatului,altfel aluatul se lipeste de maini.
  6. Se ia o lingura din aluat si se formeaza bile din aluat de 2 dimensiuni: 1-2 cm pentru capac si 5-6 cm pentru papanasi.
  7. Bilele de dimensiuni mai mari se turtesc putin intre maini si cu degetul se face o adancitura in mijloc formand papanasii sub forma de inele.
  8. Incingem uleiul pentru prajit, doar cand am terminat de modelat papanasii.
  9. Papanasii formati se prajesc in ulei bine incins la foc mediu pe ambele parti, ei trebuie sa "inoate" in ulei !
    Ii scoatem si ii punem la scurs de ulei, pe un servetel de hartie.
  10. Papanasii se servesc unsi cu multa ciocolata si presarati cu nuca de cocos.