Mod de preparare Parfait

  1. Separam albusurile de galbenusuri ;albusurile le punem intr-o cratita si le mixam impreuna cu 2 linguri de zahar pana se intaresc si apoi le amestecam cu frisca batuta.
  2. Galbenusurile le impartim in 3 castroane mari (cate 3 galbenusuri in fiecare vas) si in primul castron adaugam vaniliile + 2 linguri de zahar si amestecam.
  3. Al doilea castron 2 linguri de cacao + 2 linguri de zahar = amestecam.
  4. Al treilea castron,la fel ca celelalte = 3 galbenusuri +3 linguri ness + 2 linguri ness=amestecam.
  5. Albusurile batute si amestecate cu frisca se impart in mod egal in cele 3 vase si se amesteca fiecare in parte.
  6. Compozitia se pune intr-un vas de yena dreptunghiular sau o forma de cozonac, astfel:Se tapeteaza forma cu folie alimentara si turnam jos compozitia cu cacao, peste ea punem compozitia cu vanilie , iar ultima este compozitia cu ness.
  7. Se da la congelator pana se intareste.