Mod de preparare Paris in flacari

  1. Foile: Se amesteca ouale cu zaharul, se adauga faina si cacaoa ,se fac 2 foi pe dosul tavi, tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
  2. Blatul: albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga faina si nucile tocate, se poate pune si un pliculet de zahar vanilat.
  3. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor.
  4. Crema: Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, se face o papa de lapte cu faina si se adauga peste galbenusuri.
  5. Compozitia rezultata se pune pe aburi si se bate pana se ingroasa. Se lasa la racit.
  6. Peste crema se adauga margarina batuta spuma si 2-3 banane pisate sau date prin blender.
  7. Crema se imparte in doua.
  8. Se asambleaza astfel: foaie+crema+blat+crema+foaie.
  9. Peste ultima foaie se pune glazura de ciocolata.
  10. Glazura: ciocolata cu frisca se pune pe aburi pana se topeste ciocolata, asa calda se pune peste foaie.