Mod de preparare Parjitura cu crema de cocos

  1. Se pun 550 ml de lapte intr-o craticioara, se adauga ciocolata alba si incalziti la foc mic pana da in clocot.
  2. Se amesteca 100 ml de lapte cu zahar şi cu amidon de porumb si se amesteca cu compozitia de mai sus reducand focul ( se amesteca incontinuu).
  3. Continuaţi sa amestecati până când se ingroasa
  4. Veţi şti că este suficient de gros, dacă, atunci când radeti partea de jos a oalei cu lingura, puteţi vedea fundul oalei.
  5. Adaugam nuca de cocos si lasam sa se raceasca.
  6. Mixam maragrina Rama Maestro cu zahărul pudră şi adaugati crema de lapte.
  7. Lasati putin sa se raceasca (amestecati din cand in cand pentru ca face crusta deasupra).
  8. Apoi umpleti foile.
  9. Am ornat deasupra cu ciocolata topita.
  10. (am topit intr-o punguta cicolata cu lapte amestecata cu putina ciocolata alba si o lgt de lapte, apoi am taiat la un colt).