Mod de preparare Pasca cremoasa

  1. Se pune praful de budinca intr-un bol, se adauga zaharul si 3 linguri de lapte pentru a forma o pasta.
  2. Se toarna restul de lapte intr-o cratita si se pune pe foc sa se incalzeasca.
  3. Se adauga cu grija laptele cald peste pasta.
  4. Se transfera lichidul in cratita si se fierbe, amestecand continuu.
  5. Se fierbe pana se ingroasa, Se spala cutiile de iaurt si se clatesc cu apa rece.
  6. Se umplu cu budinca, se lasa sa se racesca si se baga la frigider 3 ore.
  7. Se feliaza strugurii si ciresele glasate.
  8. Se scoate o cutie cu budinca din frigider si se rastoarna pe o farfurie, dupa care se decoreaza cu felii de piersica la baza prajiturii.
  9. Se adauga fructele taiate deasupra, formand diverse modele.
  10. Se repeta operatia si cu restul cutiilor cu budinca.