Mod de preparare Piramide de ciocolata

Foi: 

  1. Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu 4 lg de zahar iar galbenusurile cu doua lg de zahar si razatura de portocale.
  2. Se amesteca lejer cele doua compozitii peste ele adaugam faina cernuta si o incorporam usor.
  3. Pe hartie de copt intindem doua foi care le coacem la foc potrivit fara a le rumeni prea tare.
  4. Dupa ce le-am copt le pastram una peste alta pudrate bine cu zahar ca sa nu se lipeasca.

Crema: 

  1. Ouale ,zaharul si apa se bat bine si se pun la fiert pe baie de apa pana ce se ingroasa.
  2. Peste aceasta compozitie adaugam cacao cernuta amestecam bine si lasam sa se raceasca.
  3. Mixam aceasta compozitie impreuna cu margarina iar la final aromatizam cu rom.
  4. Umplem cele doua foi cu crema iar deasupra trasam cu ajutorul unui pos cu dui suluri de crema unul langa altul Al doilea rand de crema se traseaza una da si una nu astfel formand mici piramide.
  5. Se da la rece dupa care se glaseaza cu glazura preparata astfel:ciocolata, frisca si margarina Rama se tin pe foc pana ce compozitia incepe sa se topeasca, binenteles amestecand continuu.
  6. Fara a o fierbe.
  7. Dupa ce a fost tinuta la rece se portioneaza in mici piramide.