Mod de preparare Piscoturi cu caramel si ciocolata

Preparare aluat:

  1. Intr-un bol punem faina cu margarina si le amestecam cu ajutorul mainii pana devine ca un nisip umed.
  2. Adaugam zaharul si framantam pana se leaga bine ingredientele.
  3. Ungem bine o tava dreptughiulara, intindem coca cu degetele cum facem la cheese cake, ca sa devina o foaie.
  4. Cu furculita intepam bine coca.
  5. Coacem in cuptor preincins timp de 20 minute la 190 grade, pana devine aurie.
  6. Dupa coacere o scoatem si o lasam sa se răceasca complet.

Preparare crema:

  1. Punem intr-o tigaie de tefal margarina, zaharul si laptele zaharat (sau lapte fiert cu zahar mai gros).
  2. La temperatura mica amestecam pana da în clocot.
  3. Dupa ce da in fierbere mai lasam 4-5 minute pana crema incepe sa se ingroase si incepe sa se desprinda de tigaie.
  4. Ungem blatul rece cu aceasta crema.
  5. Dupa ce se raceste crema, deasupra topim ciocolata pe bain marin si o ornam deasupra.
  6. Lasam sa se raceasca bine, dupa aceea o taiem patratele.