Mod de preparare Piscoturi cu faina de migdale si ciocolata

  1. Cu ajutorul blenderului macinam migdalele impreuna cu o cana de zahar pudra pana se fac praf.
  2. Adaugam cacao si restul de zahar dupa ce s-au facut pudra.
  3. Albusurile cu sarea si zaharul normal le batem bezea.
  4. Adaugam incet in bezea compozitia cu migdale amestecand usor, pana se omogenizeaza bine.
  5. Formam mici piscoturi luand cu lingura din compozitie si le punem in tava bine unsa si cu foaie de copt in ea.
  6. Le dam la cuptor preincins la 200 grade timp de aproximativ 7 minute, pana vedem ca incep sa crape deasupra.
  7. Le scoatem si le lasam sa se raceasca si le umplem cu crema formata din smantana in care adaugam cacaua amestecând ca să se dizolve; adaugam ciocolata, margarina si amestecam pana se omogenizeaza.
  8. Lasam sa se raceasca la temperatura camerei, apoi punem la frigider.
  9. Dupa aceea lipim cate doua piscoturi cu aceasta crema.