Mod de preparare Placinta cu migdale caramelizate

  1. Preincalziti cuptorul la 180ºC.
  2. Frecati bine Rama Maestro cu zaharul. Adaugati ouale, un praf de copt si laptele si amestecati bine.
  3. Adaugati faina cernuta, impreuna cu praful de copt si amestecati cu o lingura de lemn pana la omogenizare.
  4. Puneti amestecul pentru aluat intr-o forma de placinta, pe care ati uns-o in prealabil cu Rama Maestro, si coaceti pentru 10 minute.
  5. Intre timp, frecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul, pentru glazura, adaugati apoi laptele. Adaugati fulgii de migdale si puneti amestecul intr-o cratita, la foc mic, pentru 10 minute, sau pana ce zaharul incepe sa se caramelizeze. Amestecati din cand in cand.
  6. Puneti glazura peste baza de tarta, cresteti temperatura cuptorului la 200ºC si coaceti pentru 25-30 de minute pana ce capata o culoare aurie.