Mod de preparare Placinta de mere cu aluat sfaramicios

  1. Pasul 1

    Decojiți merele, înlăturați cotoarele, tăiați-le bucățele mici și puneți-le într-un recipient. Adăugați zeama de lămâie și 50g de zahăr.

  2. Pasul 2

    Coaceți merele pe foc timp de 5 minute, la foc mediu, amestecând continuu. Adăugați scorțișoara. Lăsați la răcit cât preparați aluatul fărâmițat.

  3. Pasul 3

    Tăiați Rama Maestro în bucăți mici. Adăugați făina, 100g zahăr, un vârf de sare și margarina într-un vas mare și amestecați până când obțineți alauatul sfaramicios.

  4. Pasul 4

    Puneți amestecul de mere in tava de copt și presărați deasupra aluatul sfaramicios

  5. Pasul 5

    Coaceți la cuptor pentru 25-30 minute, până când capătă o crustă aurie.