Mod de preparare Porcusori

  1. Se incginge cuptorul la 190C.
  2. se tapeteaza o tava cu foaie de copt.
  3. Intr-un vas se amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu.
  4. Intr-un bol se bate Rama Maestro cu zaharul.
  5. Se incorporeaza oul urmat de smantana si coaja de lamaie.
  6. Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.
  7. Se ia o bucatica din aluat si se coloreaza cu negru iar aluatul ramas se coloreaza cu roz.
  8. Se ia din aluat cate 1 lingurita plina de aluat si se formeaza o bila care se aplatizeaza usor apoi se aseza pe tava.
  9. Se fac 2 urechi usor triunghiulare si botul (un bila mica usor aplatizata) din aluatul roz.
  10. Se lipesc ochii din aluatul negru.
  11. Se pun cate 2 bilute roz la nas si 2 la ochi.
  12. Porcusorii se dau la copt 9-10 minute.