Mod de preparare Prajitura alba ca zapada

Preparare foi:

  1. Batem bine ouale cu zaharul. Adaugam margarina RAMA MAESTRO topita, laptele si amoniacul stins.
  2. Compozitia lichida o adaugam in faina.
  3. Cred ca am mai adaugat vreo 50 g de faina, pana a fost aluatul moale.
  4. Impartim aluatul astfel obtinut in 3 parti egale.
  5. Pe fundul tavii asezam hartie de copt si foaia intinsa.
  6. Stau la copt cam 10 minute la foc potrivit.

Preparare crema:

  1. Budinca o preparam conform instructiunilor de pe pachet si cand se raceste o mixam cu margarina RAMA MAESTRO, zeama si coaja de lamaie.
  2. Cu aceasta combinatie umplem foile.

Asamblare prajitura:

  1. Schema de asmblare e simpla: foaie, crema, foaie, crema si foaie.
  2. Dupa ce a stat la rece se taie bine, in ce forma doreste fiecare si se mai pudreaza cu zahar pudra.