Mod de preparare Prajitura Alba ca Zapada

  1. Ingredientele se amesteca bine si se adauga faina obtinand un aluat ca pentru biscuiti si se lasa sa se odihneasca 30 min.
  2. Apoi impartim coca in 4 parti si le coacem pe dosul tavii, care in prealabil s-a uns cu un pic de ulei.
  3. Timp coacere 10 min la foc mediu (foile nu trebuie sa se rumeneasca).
  4. Se pune laptele cu zaharul pe foc si se amesteca.
  5. Separat amestecam faina cu un pic de lapte, apoi turnam peste lapte de pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa crema.
  6. Adaugam margarina si cand s-a topit, oprim focul si turnam zeama de lamaie.
  7. Cand s-au racit foile, asezam crema peste ele iar la final se presara nuca de cocos, in functie de cat doriti.
  8. Pentru a da un aspect mai de sarbatoare, eu am ornat cu capsunele.