Mod de preparare Prajitura Ana

  1. Intr-un castron , se bat ouale cu zaharul pana cand zaharul s-a topit.
  2. Nu trebuie obtinuta nici un fel de spuma ci doar sa topim zaharul.
  3. Se adauga apoi laptele, coaja de lamaie , scortisoara si cornurile facute bucatele ( se rup cu mana ).
  4. Intr-o forma de cozonac, se tapeaza pe fund cu caramel liquid sau eventual cu zahar topit pe moment, si se adauga compozitia din castron.
  5. Coaja de lamaie si scortisoara se adauga dupa gust, sau lafel se poate face si fara aceste doua ingrediente.
  6. Compozitia finala, se adauga in cuptor, la foc mediu (aprox 180º ) doar la focul de jos.
  7. In tava cuptorului, cea in care este asezata forma cu compozitia, se adauga apa, pt a se crea baia de aburi necesara.
  8. Se tine in cuptor aprox 45 / 60 minute.