Mod de preparare Prajitura Ana

Blatul:

  1. Se bat albusurile sa stea bat, apoi se adauga zaharul, dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam.
  2. La sfarsit punem plicul de creme ole de ciocolata si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.
  3. Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.

Crema:

  1. Se rupe cioco in 300 ml frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata.
  2. Se da la rece, la frigider 3 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare.
  3. Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand.
  4. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.

Asamblare si decorare:

  1. Peste blatul racit se pune spuma asta ganache apoi pune o glazura de ciocolata de care vreti voi.
  2. Deasupra am pus cicolata speciala de prajituri alba bucatele.