Mod de preparare Prajitura Ana

Coca: 

  1. Faina se amesteca cu margarina,praful de copt , oul si cacaua dizolvata in lapte.
  2. Din coca obtinuta se coc 2 foi pe dosul tavii.

Umplutura: 

  1. Albusurile se bat spuma cu zaharul , se adauga cocosul iar compozitia obtinuta se coace in tava tapetata cu hartie de copt.

Crema: 

  1. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga praful de budinca ,faina si laptele si se fierb pe foc mic pana se ingroase.
  2. Dupa ce crema se raceste se amesteca cu margarina frecata spuma.

Glazura: 

  1. Ciocolata se topeste pe abur si se adauga 2 linguri ulei.

Asamblarea: 

  1. Pe o foaie maro se pune 1/2 din crema , apoi blatul de cocos, restul de crema si cealalta foaie maro.
  2. Deasupra se intinde glazura fierbinte.