Mod de preparare Prajitura anda cu ciocolata

  1. Intr-un bol amestecam cele 2 feluri de faina cu cacaoa.
  2. Intr-o craticioara punem la foc mic ciocolata, zaharul, apa, uleiul si margarina.
  3. Cand au format o pasta (s-au topit toate ingredientele) adaugam peste faina. Amestecam bine.
  4. Adaugam apoi cele 4 oua, turnam aluatul intr-o tava unsa si dam la cuptor (incalzit la 160 grade C) pentru 25-30 minute.
  5. Scoatem prajitura din tava si o lasam la racit (poate fi data si la frigider intr-un vas inchis bine).
  6. Cand s-a racit o taiem patratele, dreptunghiuri sau cercuri, dupa cum doriti. 
  7. Pentru topping adaugam smantana peste ciocolata si topim.
  8. Cand ciocolata s-a topit, luam o prajitura, ii facem baie in ciocolata si-o punem la uscat.
  9. Am mai topit apoi putina ciocolata alba si am ornat.