Mod de preparare Prajitura ''aroma toamnei''

  1. Se pun 100 ml lapte sa fiarba in care apoi se vor opari 50 gr faina.
  2. Se lasa sa se racorasca dar nu prea tare.
  3. Cand aceasta compozitie este calduta se adauga drojdia lichefiata cu putin zahar si se lasa la crescut.
  4. Apoi toate ingredientele se framanta si se face un aluat ca de cozonac care se lasa la crescut la loc cald.
  5. Intre timp gutuile se curata si se taie cubulete care apoi se fierb in apa cu zahar.
  6. Se scurg si se lasa sa se raceasca.
  7. Nucile si piersicile se taie bucatele mici.
  8. Cand aluatul a crescut se imparte in 2 parti.
  9. O parte se intinde o foaie si se pune in tava ridicandu-l putin pe peretii tavii.
  10. Se aseaza fructele combinate, se rade ciocolata.
  11. Se pun boabe de struguri.
  12. Dintr-o foaie taiata fasii de 1 cm facem un grilaj peste care apoi decoram cu fructe.