Mod de preparare Prajitura bicolora!

Blat: 

  1. Albusurile se bat spuma cu apa, se adauga zaharul si praful de sare.
  2. Se adauga galbenusurile dupa care se incorporeaza faina amestecata cu amidonul , cacaua si praful de copt.
  3. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor , la foc moderat, cam 30 minute.

Crema: 

  1. Se dizolva gelatina in 100 ml apa.
  2. Separat galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, pana se obtine o crema ; se toarna treptat vinul, frisca batuta si albusurile spuma.
  3. Se incorporeaza gelatina imnuiata la bain-marie si racorita si se lasa deoparte.

Glazura: 

  1. Preparare glazura: se topeste ciocolata si se pune margarina , se amesteca bine.

Asamblarea: 

  1. Se taie blatul pe jumatate si se pune la mijloc crema de frisca.
  2. Deasupra se intinde glazura.
  3. Se lasa la rece o ora , dupa care se ytaie in patrate.