Mod de preparare Prajitura Bounty

  1. Ouale se separa.
  2. Albusurile si apa se spumeaza, se adauga zaharul in ploaie.
  3. Galbenusurile se adauga pe rand,peste albusuri.
  4. Se pune faina amestecata cu cacao, in ploaie, amestecand usor de jos in sus cu lingura de lemn.
  5. Se coace in tava unsa si tapetata, la foc mic.

Crema: 

  1. Laptele si margarina se pun intr-o cratita pe foc.
  2. Cand margarina s-a topit se adauga grisul si se fierbe pana se ingroasa.
  3. Se adauga zaharul, cocosul si esenta si se mai tine pe foc cam 1 min.
  4. Eu am facut si un sirop din 200 ml apa si 100 g zahar, pe care l-am fiert cateva minute.
  5. In sirop am adaugat esenta de vanilie si pensulat blatul cu el.
  6. Crema calda se intinde peste blatul racit si insiropat.

Glazura: 

  1. 150g ciocolata se topeste si se amesteca cu o lingura de miere si un cub de margarina Rama(50g).
  2. Se toarna peste prajitura si se da la rece pana se intareste glazura.