Mod de preparare Prajitura cabanuta

  1. Se bat zaharul,vmierea si ouale,vapoi se adauga bicarbonatul si laptele.
  2. Se pune pe foc compozitia, se amesteca continuu, pana fierbe si devine o spuma.
  3. Se da jos de pe foc si se adauga faina.
  4. Se imparte aluatul in 3 parti egale.
  5. Din 2 parti se intind 2 foi, se coc pe dosul tavii tapetate, se scot si se taie fiecare foaie in 3 parti.
  6. Din ultima foaie se fac 12 bastonase lungi cat tava si se coc in tava.
  7. Budinca se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi cand s-a racit putin, se pune margarina.
  8. Se ia o foaie, peste care se pune un strat de budinca, se pun 3 bastonase, la distante egale intre ele, apoi inca un strat de budinca, apoi 2 bastonase, inca un strat de budinca si iarasi un bastonas, si inca un strat de budinca, sa se formeze o piramida.
  9. Se iau 2 foi si se aseaza in laterale, peste ingrediente si se preseaza putin.
  10. Se formeaza un fel de acoperis.
  11. Se glazureaza cu ciocolata si frisca, apoi se presara nuca macinata.
  12. Se taie doar dupa ce s-a inmuiat blatul.