Mod de preparare Prajitura Carmen

  1. Amesteci 8 galbenusuri cu 8 linguri apa.
  2. Bati albusurile spuma cu 16 linguri zahar si adaugi treptat galbenusurile cu apa, 2 linguri cacao si 15 linguri faina.
  3. Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor.
  4. Bati spuma 3 oua intregi si 2 galbenusuri cu 250 g zahar, 4 plicuri zahar vanilat.
  5. Fierbi compozitia pe aburi pana devine spumoasa si o dai deoparte.
  6. Dupa ce s-a racit, amesteci crema cu un pachet de Rama.
  7. Cand s-a racit blatul, intinzi crema rece peste el si presari 200 g nuca prajita taiata pe lungime.
  8. Bati 2 albusuri cu 4 linguri zahar si 1 lingura cacao, le fierbi pe baie de aburi pana se intareste si torni compozitia peste prajitura.
  9. Lasi prajitura sa se raceasca, apoi se taie bucati.