Mod de preparare Prajitura chinezeasca

  1. Se freaca cu mixerul 200 g de Rama, cu 200 g zahar tos, separat se freaca 6 albusuri spuma si se combina cele doua amestecuri.
  2. Se adauga 100 g faina si 200 g nuca pisata.
  3. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, sau se pune in tava hartie pergament, dupa care adaugam compozitia de mai sus si se baga in cuptorul bine incins.
  4. Dupa 5 minute de cand am bagat-o la foc potrivim focul astfel incat sa fie mediu.
  5. Se freaca cu mixerul cele 6 galbenusuri cu 150 g zahar tos pana se obtine o spuma galbuie.
  6. Cand blatul este aproape copt se adauga bezeaua si se baga iar la cuptor.
  7. Se pun 4 linguri de zahar tos impreuna cu 2 linguri de cacao si 50 g de Rama pe foc, se amesteca pana devine ca o ciocolata.
  8. Se ia o furculita cu care luam ciocolata si o imprastiem pe bezea astfel incat sa dea impresia ca sunt litere chinezesti.