Mod de preparare Alba ca zapada

  1. Pasul 1

    Incepem cu foile. Frecam ouale cu zaharul, apoi adaugam restul ingredientelor si amestecam bine, pana se formeaza un aluat.

  2. Pasul 2

    Cand se intareste, framantam aluatul cu mainile, apoi il impartit in 4 bucati.

  3. Pasul 3

    Intindem aluatul subtire pe dosul tavii, intepam cu furculita si il dam la cuptor pentru 10 min. Foile le lasat la racit si ne apucam de crema.

  4. Pasul 4

    Punem in lapte zaharul si faina, amestecand bine. Amestecam toate ingredientele inainte sa le punem pe foc, sa nu se formeze cocoloase, apoi le punem pe foc, amestecand continuu, pana se ingroasa.

  5. Pasul 5

    Cand este gata, luam de pe foc si adaugam margarina taiata in cubulete, incorporand-o bine in crema, apoi adaugam zeama de lamaie, putin cate putin, sa nu se taie.

  6. Pasul 6

    Lasam crema sa se raceasca putin, apoi asamblam prajitura si presaram zahar pudra.