Mod de preparare Boema

  1. Se separa 8 albusuri de galbenus. Se bat albusurile, aduse  la temperatura camerei, cu zahărul spuma tare, se adaugă pe rând câte un gălbenuş, apoi lingura de cacao şi apoi făina câte o lingură, incet, amestecand de sus in jos.  Se coace în tava pe hartie de copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute. Exact ca la orice pandispan. Faceti testul scobitorii pentru a afla daca este bine copt. Se lasa la racit.
  2. Intre timp se fierbe laptele cu 4 galbenusuri, 4 linguri de zahar, 2 plicuri de vanilie, 2 linguri de cacao si o lingura rasa de amidon de porumb, la foc mic, amestecand cu un tel, pana cand se omogenizeaza. Se lasa la racit.
  3. Margarina Rama Maestro, la temperatura camerei, se bate spuma cu mixerul. Se dauga zaharul praf, treptat, pana cand se incorporeaza si se dizolva complet.  În această compoziţie se adaugă câte puţin din crema fiartă care intre timp s-a racit si se mixeaza la viteza medie. Se continua pana cand se incorporeaza toata. 
  4. Crema se întinde peste blat apoi se acoperă cu multă frişcă (din 500 ml de samantana pentru frisca). 
  5. Se da la rece, apoi se savureaza alaturi de cei dragi!