Mod de preparare Piersici cu crema de cacao

  1. Pasul 1

    Intr-un castron mare se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 2 linguri de faina + praful de copt, se amesteca bine,pane se omogenizeaza. Se lasa castronul deoparte ,acoperit pentru aprox. 1h Dupa aprox. 1h se pune si restul de faina.

  2. Pasul 2

    Amestecand usor, pana devine un aluat destul de vartos si putin lipicios. Aluatul se ia cu lingurita si se fac bilute micute ,cat o nuca mai mica,se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se apasa putin cu degetul. Se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

  3. Pasul 3

    Dupa ce sunt gata, se lasa putin la racit. Dupa ce toate au fost scobite, ne apucam de crema.

  4. Pasul 4

    Intr-un castron se bate Rama Maestro cu zahar pudra dupa gust, esenta de rom, 2 linguri de cacao, plus resturile de la cojile de piersici, zdrobite. Apoi putem incepe sa le umplem si sa le lipim.

  5. Pasul 5

    Separat se pune in 3 castronele cate putin lapte si colorant alimentar (rosu, galben si verde), iar intr-un castron se pune zahar tos. Se ia cate o bucata de coaja, se umple cu crema,apoi se lipesc cate 2, se dau prin amestecul de lapte cu colorant ( dupa preferinta) apoi se da prin zahar.