Mod de preparare Salam de biscuiti

  1. Pasul 1

    Pentru plus de gust biscuitii i-am dat la cuptor si i-am rumenit usor pentru ca erau mult prea “blonzi” si parca si putin “trasi”, apoi i-am marutit cu degetele.

  2. Pasul 2

    Pe foc am pus la caramelizat zaharul si apa in timp ce am frecat spuma margarina cu cacaua. Si cand zaharul a devenit o incantare ochiului (a se citi dizolvat si caramelizat doar pana la culoarea aurie) l-am unit intr-o dragoste vesnica cu draguta margarina Rama Maestro bronzata uniform cu cacaua. Sa nu va speriati ca se vor involbura nitel, repede de tot le impacati cu o spatula si trageti marea unire de pe foc.

  3. Pasul 3

    Momentul propice pentru “marirea familiei” cu biscuitii nerabdatori. ( A se citi: adaugati biscuitii maruntiti). Si totul sa se termine in perfecta armonie dati plus de gust cu esentele. Eu am folosit vanilia, un strop de esenta de migdale si 2 linguri de apa de flori de portocal.

  4. Pasul 4

    Pe planseta, pe hartie de copt am intins minunatia de salam care nu inceta sa parfumeze toata casa iar la mijloc am adaugat dulceata de trandafiri, stafide si un pic din sufletul meu.

  5. Pasul 5

    Am rulat si i-am urat odihna placuta! In timp ce l-am invelit si cu o folie alimentara ca sa-l aburesc mai bine sis a se imprieteneasca aromele si cu biscuitii. Tips: - de multe ori cand vreau sa construiesc o figurina 3D (de exemplu: un catel sau un volan si va urma un cap de urs) biscuitii ii maruntesc pana la nivel de pudra si modelajul e garantat