Mod de preparare Prajitura cremoasa de ciocolata

  1. Preincalziti cuptorul la 190 C. Ungeti bine formele cu margarina
  2. Topiti margarina si ciocolata intr-o cratita cu fund dublu la foc mic, sau pe baie de aburi.
  3. Bateti cu mixerul, ouale, galbenusurile si zaharul pana se ingroasa compozitia.
  4. Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza.
  5. Acum adaugati si ciocolata topita, menta si sarea. Bateti pana se incorporeaza, nu mai mult.
  6. Impartiti compozitia intre forme si dati la cuptor.
  7. Coaceti-le cam 10 minute, pana cand marginile sunt "tzepene", dar mijlocul e inca umed.
  8. Dupa ce le-ati scos din cuptor lasati-le sa se odihneasca 5-10 minute.
  9. Se pot servi fie cum sunt in forme, sau, pentru o nota de eleganta, scoateti-le din forma si asezati-le pe farfurii individuale.
  10. Langa ele se poate servi frisca, inghetata de vanilie, sau menta, sau fructe de padure.