Mod de preparare Prajitura cu 3 creme

Blat: 

  1. Se bat ouale cu zaharul,se adauga faina impreuna cu praful de copt si se adauga nucile macinate.
  2. Compozitia obtinuta se coace in tava unsa si tapetata cu hartie de copt timp de 20 minute.

Crema I: 

  1. Margarina se freaca cu zaharul ,pana cand zaharul se topeste, se adauga nessul si ouale intregi mixandu-se pana la omogenizarea compozitiei.
  2. La final se adauga si nucile macinate.

Crema II: 

  1. In laptele rece se adauga zaharul si praful de crema de vanilie si se mixeaza impreuna, la inceput cu viteza mica, iar apoi la viteza mare pana cand crema se intareste.

Crema III: 

  1. In laptele rece se aduga zaharul si praful de crema de ciocolata si se mixeaza la inceput la viteza mica ,iar apoi la viteza mare pana cand se intareste crema.

Glazura: 

  1. Ciocolata menaj se topeste pe abur si se adauga uleiul care face ciocolata mai fluida.

Asamblarea: 

  1. Peste blat se intinde Crema I,apoi crema de vanilie si apoi crema de ciocolata, iar pe deasupra se intinde glazura.
  2. Prajitura se taie cu cutitul incalzit pentru a nu se sparge glazura.