Mod de preparare Prajitura cu 7 foi

Foi: 

  1. Pentru foi se amesteca oul cu laptele, zaharul, uleiul esenta de vanilie si faina cat cuprinde( mai intai se amesteca o cantitate mica de faina cu praful de copt ).
  2. Se face un aluat nu foarte tare care se imparte in 7 parti egale.
  3. Se intind 7 foi care se coc pe aragaz in tigaie (nu trebuie unsa).

Crema: 

  1. Zaharul se caramelizeaza.
  2. Separat se amesteca laptele cu faina si cacao si se toarna peste zahar.
  3. Se amesteca continuu pana se ingroasa , se lasa sa dea in clocot.
  4. Se opreste focul si se adauga esenta de rom si margarina Rama Maestro.
  5. Foile se curata putin de faina ramasa dupa copt si se ung cu crema dupa ce aceasta se raceste putin.
  6. (se preseaza pentru o mai buna legatura intre foi si crema )
  7. Prajitura se poate pudra sau glazura dupa dorinta foile se pot umple si cu alte creme sau pudding.