Mod de preparare Prajitura cu agrise

  1. Pasul 1

    Pregatiti aluatul. Intr-un castron, amestecati faina cu praful de copt si zaharul. Adaugati un galbenus de ou, margarina Rama si smantana. Se amesteca totul cu un mixer.

  2. Pasul 2

    Framantati cu mainile aluatul obtinut. Inveliti-l intr-o folie si lasati-l timp de 30 de minute in frigider.

  3. Pasul 3

    Ungeti o tava de 22 x 28 cm cu margarina Rama. Intindeti aluatul racit pe o tava presarata in prealabil cu faina.

  4. Pasul 4

    Presarati pesmet peste aluat si apoi acoperiti-l cu agrise (fara tulpini).

  5. Pasul 5

    Pregatiti topping-ul: Topiti margarina Rama intr-o cratita. Bateti ouale impreuna cu zaharul pentru a obtine spuma pentru crema. Adauga faina, smantana si margarina Rama topita.

  6. Pasul 6

    Turnati topping-ul (pregatit inainte) peste prajitura si puneti-l in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C. Coaceti pentru aproximativ 45 de minute. Se serveste rece.