Mod de preparare Prajitura cu ananas

  1. Separi albusurile, le bati spuma cu praful de sare, adaugi zaharul treptat si bati pana se intareste bezeaua.
  2. Incorporezi aromele, galbenusul, uleiul si adaugi faina in ploaie.
  3. Ungi cu margarina o tava o tapetezi cu faina torni compozitia si o coci.
  4. Pentru umplutura, mixezi branza cu zaharul si topesti ciocolata.
  5. Pui la inmuiat gelatina in zeama de compot, apoi o dizolvi pe baie de aburi si o amesteci cu branza.
  6. Imparti compozitia in doua.
  7. Amesteci jumatate cu zaharul vanilat iar in cealalta jumatate pui ciocolata topita si cacaua si nucile.
  8. Umpli cate un cornet cu fiecare crema si decorezi blatul cu dungi albe si maro o dai la rece pt 40 min.
  9. Pui ananasul pe prajitura si torni deasupra gelatina calduta.