Mod de preparare Prajitura cu banane si glazura de ciocolata

  1. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine, se adauga treptat zaharul si se bat in continuare pana se intaresc.
  2. Apoi se adauga pe rand galbenusurile si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
  3. Din aluatul obtinut se coc 2 foi ( dimensiuni 20/30 cm)pe tava de aragaz acoperita in prealabil cu hartie pentru copt, fiecare foaie se coace timp de 12 minute.
  4. Dupa ce s-au copt cele doua foi se lasa sa se raceasca.
  5. Apoi se ia o foaie se unge cu gem (marmelada) si se acopera cu bananele taiate pe jumatate in lungime sau rondele.
  6. Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic si se aseaza peste banane (se uniformizeaza cu un cutit cu atentie).
  7. Deasupra se aseaza cea de-a doua foaie si se toarna glazura de ciocolata.
  8. Se serveste rece