Mod de preparare Prajitura cu biscuiti

  1. Biscuitii se rup bucati.
  2. Ouale se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga amidonul si cacaoa.
  3. Peste crema de ou se toarna laptele incalzit amestecand incontinuu.
  4. Amestecul se toarna intr-o cratita si se pune pe foc mic, amestecand constant pana se ingroase ca o budinca.
  5. Se opreste focul si se adauga 50 g ciocolata si se omogenizeaza.
  6. Crema se amesteca cu biscuitii rupti bucati si se omogenizeaza.
  7. Intr-o tava cu peretii detasabil se pune folie alimentara si se pune compozitia rezultata si se niveleaza.
  8. Se da la frigider 2-3 h pana se intareste, apoi se rastoarna pe un platou.
  9. Din 100 g ciocolata, 4 linguri lapte si 1 lingura ulei se face o glazura care se toarna peste tort.
  10. Se lasa la frigider pana se intareste glazura.
  11. Se decoreaza cu frisca si zmeura.