Mod de preparare Prajitura cu biscuiti si crema

Blat: 

  1. Punem biscuitii in robotul de bucatarie si ii zdrobim; adaugam cacaoa, zaharul pudra si nuca macinata.
  2. Separat punem pe foc laptele impreuna cu margarina.
  3. Turnam peste compozitia de biscuiti si amestecam bine.
  4. Apoi asezam aluatul in tava.

Crema: 

  1. Intr-o cratita frecam spuma ouale cu zaharul, adaugam faina in ploaie, laptele si punem pe foc sa fiarba, cand a dat in clocot o luam de pe foc si punem margarina, amestecam bine.
  2. Turnam crema peste blatul de biscuiti din tava.
  3. Si pregatim si glazura.

Glazura: 

  1. Intr-o craticioara topim ciocolata rasa impreuna cu apa.
  2. Cand a dat in clocot adaugam si margarina, amestecam bine.
  3. O luam de pe foc, o lasam putin sa se raceasca si apoi o turnam peste prajitura.
  4. Presaram nuca macinata.