Mod de preparare Prajitura cu bombite de branza cu cocos

  1. Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.
  2. Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.
  3. Pregatim bombitele de branza astfel: amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusurile pe rand, nuca de cocos si amidonul.
  4. Formam bombitele cu mana umeda si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi punem aluatul pentru blat deasupra si dam la cuptor aprox.30 de minute.
  5. Lasam prajitura in forma pana se raceste.
  6. Intre timp topim ciocolata la baine marine.
  7. Dupa ce s-a racit prajitura turnam glazura de ciocolata si lasam pana se intareste.
  8. Deasupra punem ciocolata alba razuita.