Mod de preparare Prajitura cu branza

  1. Se unge cu Rama Maestro o forma de copt de 26 cm diametru si se pudreaza cu faina.
  2. Amestecam faina cu Rama Maestro, adaugam pe rand oul, laptele si zaharul. Cand aluatul nu se mai lipeste de mana este sufiecient de framanat.
  3. Intindem o foaie rotunda pe care o asezam in forma si o ridicam pe margine 2-3 cm.
  4. Amestecam 2 linguri zahar cu 1 ou si o lingura faina, se adauga treptat laptele si se fierbe 3 min amestecand continuu. Se lasa la racit.
  5. Intr-un vas se pun 3 galbenusuri, 3 linguri zahar si se amesteca pana la obtinerea unei paste.
  6. Se adauga stafidele spalate si uscate, se adauga branza, se adauga apoi crema pregatita mai inainte si racita. Se amesteca apoi usor cu albusurile batute spuma.
  7. Se pune amestecul peste aluatul asezat in forma si se pune in partea din mijloc al cuptorului si se coace 50 min la foc mediu (180 grade C)
  8. Dupa racire de pudreaza cu zahar pudra si se rade ciocolata deasupra.